تغذیه کنکوری

با سلام خدمت دانش آموزان عزیز گروه اوج دانش در خدمت شماست با قسمت تغذیه کنکوری در این جا با گذاشتن مطالب مفید برای شا عزیزان سعی در بهبود روند تغذیه شما دارد زیرا تغذیه در عملکرد مغز تاثیر بسیار زیادی دارد و یک تغذیه خوب مبتواند راندمان مغز را بالا ببرد و کمک به افزایش حافظه و تقویت عملکرد مغز می شود در اینجا با معرفی مواد خوراکی مناسب وبا خاصیت بالا و همچنین با دادن برنامه غذایی به شما عزیزان کمک می شود.
مواد مغذی برای تقویت مغز

1. ماهي:

پروتئين به عنوان يک جزء در ساخت انتقال دهنده‌هاي عصبي يا نوروترانسميتر‌ها براي بهبود فعاليت ذهني ضروري مي‌باشدگذشته از منبع عالي پروتئين، ماهي سرشار از امگا 3 مي‌باشد. امگا 3 از عملکرد مغز محافظت مي‌کند. ماهي‌هاي دريايي غني‌ترين منبع اسيد‌هاي چرب مي‌باشند. اين ماهي ها شامل ماهي آزاد، هاليبوت، ماکرل و ساردين مي‌باشند.ماهی سرشار از مواد مغذی مهم شامل پروتئین با کیفیت، ید، و مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف است. نوع چرب ماهی‌ها بیش‌ از سایر انواع آن حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین D است

2. خرما:

موادی که شامل قند مصنوعی هستند به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود زیرا فقط 1 ساعت گلوکز بدن را تامین میکنند و به جای آنها میتوانید از خرما. انجیر. توت خشک. استفاده کنید.

3. سیب:

سیب قارچ شده میتواند به شدت در عملکرد حافظه شما تاثیر داشته باشد یک سیب در وعده صبحانه میتواند که حافظه شما را تقویت کند.
برای صبحانه روز کنکور نیز باید ترکیبی از لبنیات و پروتئین مانند گردو و پنیر، یک لیوان شیر و تخم مرغ استفاده شود.

باید از صرف چای غلیظ در وعده صبحانه قبل از کنکور خودداری شود. بهتر است در وعده صبحانه در مصرف مواد قندی زیاده روی نشود و تا حد امکان نیز نان سبوس دار مصرف شود
زمان امتحانات به ویژه کنکور، عملکرد سیستم مغزی و تقویت حافظه از یک سو و کاهش اضطراب از سوی دیگر، اهمیت مضاعفی پیدا می کند. مانند تمام روزهای سال، خوردن صبحانه اثر قابل ملاحظه ای روی حافظه و فراگیری دروس دارد. همچنین گروه آموزشی اوج دانش گنجاندن کربوهیدرات های پیچیده مانند نان و غلات به خصوص انواع سبوس دار آنها در صبحانه، موجب آزادسازی تدریجی قند خون و ثبات نسبی آن در طول روز شده و کارایی سامانه حافظه ای را ارتقا می بخشد. همچنین وجود پروتئین در این وعده مانند شیر و پنیر می تواند فراگیری فرد را افزایش دهد.